Käyttöehdot 1.5.2022 alkaen

Tutustuthan käyttöehtoihin ennen koulutuksiin osallistumista tai kentän vuokraamista. Ostaessaan palvelun asiakas sitoutuu alla mainittuihin käyttöehtoihin.


YLEISTÄ

Näitä yleisiä tilaus- ja sopimusehtoja (myöhemmin "Ehdot") sovelletaan asiakkaan (myöhemmin "Asiakas") ilmoittautumisiin ja vuokrauksiin liittyen Tmi Essi Josefinan / EJ-Agilityn (Y-tunnus 2927549-7, myöhemmin "EJ-Agility") tarjoamiin agilitykoulutuspalveluihin ja tilavuokraukseen liittyviin palvelutuotteisiin (myöhemmin "Palvelut"). Ehdot jakautuvat kaikkia palveluita koskeviin yleisiin ehtoihin sekä palvelukohtaisiin ehtoihin, jotka on eritelty kohdissa Irtotreenejä koskevat peruutusehdot; Kursseja koskevat peruutusehdot ja Tilavuokrausta koskevat tilaus- ja peruutusehdot.

Nämä ehdot ovat saatavilla EJ-Agilityn verkkosivuilla sekä pyydettäessä sähköpostitse tmiessijosefina@hotmail.com.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

EJ-Agilitylla on yksipuolinen oikeus muuttaa hinnastoaan, palvelutarjontaa, toistuvien palveluiden hintoja ja ehtoja. Muutoksista esimerkiksi palveluhinnaston suhteen ilmoitetaan kuukausi (1) aiemmin ennen muutosten voimaantuloa. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa tilaus muutoin sovellettavasta irtisanomisajasta poiketen, mikäli EJ-Agility kesken sopimuskauden (esim. kurssit) muuttaa sopimuksen ehtoja asiakkaan kannalta epäedullisiksi. Asiakkaalla on tällöin oikeus irtisanoutua sopimuksesta muutosten voimaantulosta lähtien.

EJ-Agilitylla on oikeus purkaa asiakkaan tilaus päättymään välittömästi, jos asiakas selvästi rikkoo palveluihin liittyvien sopimusten ehtoja tai muuta ohjeistusta. Olennaisia sopimusrikkomuksia ovat muun muassa maksujen laiminlyönti tai turvallisuus- ja järjestyssääntöjen rikkominen.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Oletusmaksutapana kaikille palveluille on laskutus. Asiakas voi maksaa koulutuspalvelun tai tilavuokran myös käteisellä kouluttajalle, tilisiirtojen tekeminen ilman laskua ei ole mahdollista. Käytettäessä maksutapana laskua, asiakasta laskutetaan takautuvasti kuluvan kuukauden aikana ostetuista palveluista viimeistään seuraavan kuukauden vaihtuessa. Lasku lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen, maksuaika laskuissa on 7 - 14 vrk ostetusta palvelusta riippuen.

Kurssien yhteydessä osamaksut ovat mahdollisia. Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä asiakasta pyydetään ilmoittamaan, monessako erässä haluaa maksun suorittaa.

Mikäli asiakas on estynyt maksamaan laskua määräajassa, tulee hänen olla hyvissä ajoin yhteydessä sopiakseen poikkeavista maksujärjestelyistä. Eräpäivän ylittäneistä maksamattomista laskuista peritään 5€ muistutusmaksu / muistutus.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY, ASIAKKAAN TIEDOTTAMINEN JA MARKKINOINTI

Laskutus- ja kurssiasiakkailta kerätään henkilötietoja (etu- ja sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköposti) laskun tietoja varten. Kyseiset tiedot luovuttaessaan asiakas hyväksyy sen, että EJ-Agility voi rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä asiakasta koskevia annettuja henkilötietoja sekä tietoja asiakkaan käyttämistä EJ-Agilityn palveluista henkilötietolain (523/1999, muutoksineen) mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida asiakkuuksia ja tiedottaa kurssiasiakkaita ostettuun palveluun (kurssi) liittyen. Asiakkaan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan kirjallista suostumusta, poikkeuksena lakiin perustuvat tietojen luovutukset.

Markkinointi ja palveluista tiedottaminen tapahtuu yleisesti sosiaalisen median kautta. Asiakkaille ei lähetetä markkinointiviestejä sähköpostitse. Kurssiasiakkaille ostettuun palveluun liittyvän tiedon jakaminen tapahtuu kuitenkin useimmiten sähköpostin välityksellä tai erillisen sosiaalisen median ryhmän kautta.

PERUUTUSEHDOT

Irtotreenin eli yksittäisen treenikerran peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

> 14 vrk ennen ostettua treenikertaa, peruutus on maksuton
> 7 vrk ennen ostettua treenikertaa, peritään 20 % treenikerran kokonaishinnasta
> 3 vrk ennen ostettua treenikertaa, peritään 50 % treenikerran kokonaishinnasta

< 3 vrk ennen ostettua treenikertaa, peritään 100 % treenikerran kokonaishinnasta

Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

> 28 vrk ennen kurssin alkua, peruutus on maksuton
> 21 vrk ennen kurssin alkua, peritään 20% kurssin kokonaishinnasta
> 14 vrk ennen kurssin alkua, peritään 50% kurssin kokonaishinnasta
> 7 vrk ennen kurssin alkua, peritään 75%, kurssin kokonaishinnasta
< 7 vrk ennen kurssin alkua, peritään 100% kurssin kokonaishinnasta

Peruutukset on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostiin tmiessijosefina@hotmail.com. Peruutusviesti katsotaan saapuneeksi vasta, kun se on kirjautunut vastaanottajan sähköpostiin. Asiakkaalla on oikeus yrittää myydä omaa treenipaikkaa / kurssia kolmannelle osapuolelle ennen peruutusmaksun veloittamista.

Ihmisen tai eläimen äkillisestä sairastumisesta johtuen (lääkärintodistus esitettävä) peruutus on maksuton muiden kuin tilavuokran (yleensä 12 - 16€) osalta sellaisissa koulutustapahtumissa, missä EJ-Agility ei ole koulutustilan haltija. EJ-Agilityn omissa koulutustiloissa (Pihlajan koulutuskenttä) peruutus äkillisestä sairastumisesta johtuen on täysin maksutonta. Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle. Kurssien alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei voida hyväksyä, vaan osallistumismaksu veloitetaan aina kokonaisuudessaan estyneisyyden syystä (esim. sairastumisesta) huolimatta.

Nartun kiima-aika ei ole riittävä syy peruutuksille, sillä juoksuiset nartut saavat osallistua kaikkiin harjoituksiin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa / ulkona harjoitusalueella kuitenkin vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa tai ulkona harjoitusalueella ollessaan koiralla tulee olla juoksusuoja koko ajan, myös oman suoritusvuoron aikana. Neuvottelethan kouluttajan kanssa, mikäli olet aikeissa astuttaa narttusi ja odotat kiiman alkamista, etkä täten voi samalla varmuudella ilmoittaututua irtotreeneihin tai kurssille.

TILAVUOKRAUSTA KOSKEVAT VUOKRAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Tilavuokrausta koskevat vuokraus- ja peruutusehdot löytyvät täältä.

Tmi Essi Josefina / EJ-Agility / Y-tunnus 2927549-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita