EJ-Agility

Koulutukset

Agilitya ajatellen, Sinulle.

Irtotreenit ja yksärit

Viikkikset

TAVA-valmennus

Teho


Etävalkku


Katso tästä kaikki vapaat paikat EJ-Agilityn irtotreeneihin. Listaa päivitetään tarpeen mukaan!


Kaikille avoin Facebook-ryhmä treenien ostoa ja myyntiä sekä ajantasaista tiedotusta varten:


KOULUTUSPALVELUT - Tutustuthan myös käyttöehtoihin!


Irtotreenit ja yksärit

Perinteisiin agilitykoulutuspalveluihin kuuluvat mm. yksittäiset koulutustunnit ja -päivät, yksityistunnit sekä lyhyet kurssit EJ-Agilityn koulutuskentällä tai asiakkaan omissa/valitsemissa tiloissa. Koulutukset soveltuvat kaikentasoisille ja -ikäisille koirakoille, ellei toisin mainita. Voit tulla mukaan treeneihin milloin vain! Kunkin koulutuskerran sisältö suunnitellaan ja toteutetaan osallistujen toiveiden mukaisesti. Helpoiten mukaan irtotreeneihin pääset liittymällä avoimeen Facebook-ryhmään.

Tuntilaskutushintaan lisätään mahdollinen tilavuokra.

€ 48 / tunti


Viikkikset

Viikkikset ovat joka toinen viikko treenaavia määräaikaisia valmennusryhmiä. Valmennuskausi pitää sisällään 6-7 treenikertaa. Viikkis-treeneissä keskitytään rataharjoittelun ohella tekniikkaharjoitteisiin ja perustaitojen vahvistamiseen. Viikkiksiin osallistuvalle koirakolle ei varsinaisesti ole asetettu osaamiseen tai taitotasoon liittyviä kriteerejä, mutta hyppyesteosaaminen ja lyhyistä ratapätkistä suoriutuminen on suositeltavaa. Treenit sovelletaan kuitenkin aina osallistuvan koirakon tarpeiden mukaan, kuten irtotreenitkin.
Tulossa 2023


TAVA-valmennuskokonaisuudet

TAVA-valmennuskokonaisuudet ovat perinteisiä koulutuspalveluja laajemmalle ja syvemmälle yksilöiden kehitykseen tähtääviä koulutuskokonaisuuksia. TAVA-kokonaisuuksissa kehitetään sekä koiraa, ohjaajaa että koirakkoa teemoitettujen yhteisten tapaamisten, kotitehtävien sekä etätuen avulla. TAVA START, BASIC ja REPEAT ovat viidestä tapaamiskerrasta koostuvia noin puolen vuoden mittaisia valmennuskokonaisuuksia.

Tulossa mahdollisesti syksyllä 2023

  • TAVA START ( ent. nollakurssi)

Start-kurssi on tarkoitettu pennuille, junnuille ja kaiken ikäisille aivan agilityn alkumetreillä oleville koirakoille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan strukturoidusti ja tavoitteellisesti. Kurssi sopii erittäin hyvin myös vasta lajia aloitteleville tai siitä kiinnostuneille. Kurssilla käydään basic-kurssia perusteellisemmin läpi agilityn valmistavia harjoitteita ja teoriaa luoden turvallinen pohja tavoitteelliselle agilityharrastukselle: harjoitellaan agilitya tukevia taitoja, perehdytään fokukseen ja motivaatioon sekä tutustutaan agilityn hyppyesteisiin, putkiin ja ohjausten perusteisiin. Ryhmäläiset asettavat henkilökohtaisia tavoitteita ja tavoittelevat niitä teemoitettujen treenien avulla. Saadut kotitehtävät tukevat matkaa asetettuja tavoitteita kohti. Jokainen koirakko etenee omassa tahdissa tehden harjoitteita omalla tasollaan.

  • TAVA BASIC (ent. ykköskurssi)

Basic-kurssi keskittyy parantamaan niin koiran kuin ohjaajan osaamista agilityn perusteista lähtien purkamalla ehyeen ratasuoritukseen vaadittavat elementit pienempiin osiin. Päivitetyssä kurssisisällössä on pyritty huomioimaan nykyagilityn kehityssuunta entistä paremmin. Basic-kurssi soveltuu parhaiten jo lajia harrastaneille koirakoille, olipa kyseessä sitten mölli- tai 3-luokan koirakko. Ryhmäläiset asettavat henkilökohtaisia tavoitteita ja tavoittelevat niitä teemoitettujen treenien avulla. Saadut kotitehtävät tukevat matkaa asetettuja tavoitteita kohti. Kurssi soveltuu kaikentasoisille koirakoille (koiran alaikäraja 12kk), jotka ovat valmiita sitoutumaan suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen treenaamiseen.

  • TAVA REPEAT (ent. kakkoskurssi)

Repeat-kurssi on tarkoitettu mieluiten vähintään basic-kurssin suorittaneille koirakoille. Aiempien kurssien suorittaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, keskustelethan kouluttajan kanssa jos haluat osallistua tälle kurssille mutta et ole suorittanut aiempia TAVA-kurssja. Tässä päivitetyssä kurssisisällössä on pyritty huomioimaan nykyagilityn kehityssuunta entistä paremmin. Kurssin harjoitteet ovat ison kentän rataharjoituksia, mutta mukana on silti myös tekniikkaharjoitteita ja paneutumista yksittäisiin estesuorituksiin. Osallistujilla on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa kurssisisältöön. Ryhmäläiset asettavat henkilökohtaisia tavoitteita ja tavoittelevat niitä teemoitettujen treenien avulla. Saadut kotitehtävät tukevat matkaa asetettuja tavoitteita kohti.


Teho

Teho-treenit ovat nimensä veroisia. Tehossa treenataan intensiivisesti kuukauden ajan kerran viikossa, kukin koirakko omalla tasollaan. Koirakolle valitaan työstettävä treeniteema esim. rataosaamiseen, tekniikkaan, kontakti-/keppiosaamiseen tai vaikkapa ohjaustekniikoihin liittyen. Tehossa koirakon kehittymistä tarkastellaan lähemmin ja syvemmin yksilöllisten harjoitteiden, etätuen sekä suullisten kotitehtävien muodossa. Mukaan Teho-ryhmään lähtevältä koirakolta odotetaan valmiutta treenata viikkotreenien lisäksi myös omatoimisesti, joskaan tämä ei ole pakollista.

Tulossa 2023


Etävalkku

Haasteita oman tai koiran treenimotivaation kanssa? Vaikeuksia hahmottaa, mitä kannattaa treenata seuraavaksi ja miksi? Jumissa tavoitteiden asettamisessa? Hyötyisitkö ylipäänsä teoreettisemmasta tapaamisesta kouluttajan kanssa tai haluatko Etävalkun seuraamaan omatoimista harjoitteluasi?

Etävalkku-tapaaminen voi olla ratkaisu esimerkiksi yllämainittujen haasteiden kanssa painiville. Varaa oma 30min tapaamisaikasi ja istahda vaikkapa kotisohvalle keskustelemaan videoneuvottelun ääreen. Tapaamiset voidaan toteuttaa Zoomissa, Teamsissa tai videopuheluna vaikkapa Facebookin kautta. Varaa Etävalkku-tapaaminen sähköpostitse tai some-kanavien kautta.

€ 20 / 30min

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%. Hinnastot voimassa 1.4.2020 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tmi Essi Josefina / EJ-Agility / Y-tunnus 2927549-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita